VERKOCHT

BINNEN DE WEEK!

Kardinaal Sterckxstraat 6,
2530 Boechout

Prachtig recent gerenoveerd duplex appartement (150m²) voorzien van 2 slaapkamers met ruime tuin op het gelijkvloers en terras op het 1e verdiep gelegen in rustige woonwijk te Boechout.

Kardinaalsterckxstraat6_boechout_35.jpg
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV.jpg
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_2.jp
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_23.j
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_27.j

Ligging
 

Op wandelafstand van het bruisende centrum, de winkelstraat, bakkers en keurslagers vind je dit knap recent gerenoveerd appartement. De nodige voorzieningen zoals supermarkten, groene ruimte, scholen en openbaar vervoer zijn aldus vlakbij.

Indeling

Inkomhal, twee bergingen, badkamer, gastentoilet, leefruimte met bureau, open keuken, master bedroom met ruim terras en gastenkamer. 


Omschrijving

Dit duplex appartement werd in 2018 compleet vernieuwd en is zeer smaakvol ingericht. Ramen, keuken, badkamer, elektriciteit en verwarming werden allen vernieuwd. 

U betreedt het prachtig appartement via de inkomhal waar zich de een fietsenberging en berging onder de trap bevind. We komen binnen in de hal tussen de ruime garage en leefkeuken, hier bevind zich nog een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op het gelijkvloers bevind zich de moderne en ruimte open keuken, eetkamer en ruime tuin terras (50m2) die ZO georiënteerd is en baadt in de zon vanaf de vroege ochtend. 

Via de interne trap komen we op het 1e verdiep en bereiken we de moderne badkamer die voorzien is van een inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Er is een apart gastentoilet voorzien met daarnaast een extra berging. De grote slaapkamer bied toegang tot een zonnig terras (ZO georiënteerd). Daarnaast bevind zich de gastenkamer. Vooraan bevind zich de living en bureau. 

 

Het appartement geniet een hoogwaardige afwerking, is recent gerenoveerd en voldoet zodus aan al de normen van 2020. De garage poort is voorzien van een elektrische poort met code en parkeren kan u vooraan op de oprit. 

Vraagprijs: € 389.000

Interesse in dit appartement?

Schrijf je alvast in & stuur ons een mailtje naar info@vidaprojects.be of bel ons op 03 337 13 37 voor een afspraak.

Kardinaalsterckxstraat6_boechout_GLV_32.
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_GLV_6.j
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_4.jp
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_GLV_6BW
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_9.jp
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_GLV_14.
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_GLV_33.