top of page

TE KOOP
GELIJKVLOERS
APPARTEMENT

Opstal 56, Edegem

Prachtig gerenoveerd gelijkvloers appartement (90m²) voorzien van 2 slaapkamers met prachtig aangelegde tuin, garagebox en kelderberging (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000) op toplocatie te Edegem.

VP_Opstal56_GLV.jpg
VP_Opstal56_GLV_3.jpg
VP_Opstal56_verdiep2_12.jpg
VP_Opstal56_GLV_1.jpg

Ligging

Gelegen op toplocatie te Edegem, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling

 Inkomhal, berging, badkamer, gastentoilet, leefruimte, open keuken, masterbedroom, gastenkamer, tuin, garagebox, kelderberging.


Omschrijving

U betreedt de woning via de majestueuze inkomhal voorzien van apart gastentoilet en berging (technische ruimte) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is prachtig afgewerkt met regendouche, wandchauffage en dubbele wastafel. Voorts de riante en lichtrijke leefruimte met toegang tot de hyper-geïnstalleerde open keuken met kwalitatieve toestellen van "Bosch" en prachtig eiland met "keramisch" werkblad.

 

Tevens is het appartement voorzien van een ruime masterbedroom en gastenkamer die beide toegang bieden tot de riante tuin met terras. Tot slot is er nog een garagebox en aparte kelderberging verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000

 

Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement met ruime tuin geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Edegem!

VP_Opstal56_GLV_5.jpg

Bijzonderheden

  •  Dubbele beglazing 

  • HR condenserende brander "Vaillant"

  • EK-conform

  • Gunstig EPC

  • Ruime tuin

  • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 

  • EPC: 210kWh/m²jaar 

Vraagprijs: € 324.000

Interesse in dit appartement? Contacteer Heylen Vastgoed voor het maken van een afspraak of bel naar 03 304 72 30

VP_Opstal56_verdiep_11.jpg
VP_Opstal56_gevel_2.jpg
VP_Opstal56_GLV_6.jpg
bottom of page