TE KOOP

APPARTEMENT

Kardinaal Sterckxstraat 6,
2530 Boechout

Prachtig gerenoveerd appartement (90m²) voorzien van 2 slaapkamers waarvan één met zonnig terras, moderne badkamer en keuken gelegen in rustige woonwijk in Boechout.

Kardinaalsterckxstraat6_boechout_13.jpg
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_20.jpg
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_2.jpg
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_GLV_6BW
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_17.jpg

Ligging
 

Op wandelafstand van het bruisende centrum, de winkelstraat, bakkers en keurslagers vind je dit knap recent gerenoveerd appartement. De nodige voorzieningen zoals supermarkten, groene ruimte, scholen en openbaar vervoer zijn aldus vlakbij.

Indeling

Inkomhal, twee bergingen, badkamer, gastentoilet, leefruimte, open keuken, master bedroom met ruim terras en gastenkamer. 


Omschrijving

Dit appartement werd in 2018 compleet vernieuwd en is zeer smaakvol ingericht. Ramen, keuken, badkamer, elektriciteit en verwarming werden allen vernieuwd. 

 

U betreedt het prachtig appartement via de inkomhal waar zich de eerste berging bevind met aansluiting voor wasmachine en droogkast. We komen binnen in de ruime en lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken met kwalitatieve toestellen. Via de nachthal bereiken we de moderne badkamer die voorzien is van een inloopdouche, en dubbele wastafel. Er is een apart gastentoilet voorzien met daarnaast een extra berging. De grote slaapkamer bied toegang tot het zonnig terras (Zuidoost georiënteerd). Daarnaast bevind zich de gastenkamer met mogelijkheden. Het appartement geniet een hoogwaardige afwerking, is recent gerenoveerd en voldoet zodus aan al de normen van 2020. Op het gelijkvloers is er ook nog een aparte fietsenberging.

Vraagprijs: € 298.000

Interesse in dit appartement?

Schrijf je alvast in & stuur ons een mailtje naar info@vidaprojects.be of bel ons op 03 337 13 37 voor een afspraak.

Kardinaalsterckxstraat6_boechout_VERDIP_
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_VERDIEP
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_4.jp
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_15.jpg
Kardinaalsterckxstraat6_boechoutGLV_9.jp
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_VERDIEP
Kardinaalsterckxstraat6_boechout_VERDIEP